Presidenti rus ka një paralajmërim të frikshëm

Presidenti rus Vladimir Putin ka paralajmëruar administratën Trump se armiqësia e vazhdueshme midis SHBA dhe Koresë së Veriut është pranë përshkallëzimit në një “konflikt në shkallë të gjerë” dhe shtoi se mënyra e vetme për të ulur tensionet është përmes bisedimeve.“Sipas mendimit të Rusisë, ideja se është e mundur të ndalohet programi i raketave bërthamore të Koresë së Veriut vetëm duke ushtruar presion mbi Penianin është e gabuar dhe e kotë”, shkruan Putin.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER