Arkeologët gjejnë një vazo 800-vjeçare, ajo që fshihet brenda do ju habisë

Diçka që ndryshoi mënyrën se si ne e shihnim zhdukjen, ruajtjen dhe konservimin e ushqimit. Nuk mund të mendohej që kjo vazo e vogël balte e groposur 800 vjet më parë të mund të ishte e rëndësishme edhe sot, por ja që qenka tillë. Ajo nxori në dritë një lloj kungulli që mendohej se ishte zhdukur përgjithmonë.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER