Derisa ne njeren pjese te botes islame po festohet Kurban Bajrami, ne Arakan(Burma) po digjen pjesetaret e kesaj feje

Vazhdojnë vrasjet dhe torturat kundër Muslimanëve të Arakanit (Burma) kurse OKB-ja, në mbledhjen e tyre nën dyer të mbyllura, shprehë vetëm “shqetësime” rreth situatës që po mbizotëron në këtë vend.Video nga më të ndryshme, vrasje brutale që tejkalojnë çdo kufi po ndodhin mbi popullatën civile në Arakan.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER