Flet kosovari që kultivon bimën e rrallë: çfarë përfiton xhepi dhe shëndeti nga asparagusi-shpargu

Nuk janë të pakët të rinjtë e Kosovës që po i kthehen tokës, duke e punuar atë për të përfituar sa munden këto kohë krizash. Ndër kulturat më të njohura të cilat i çojnë drejt të qënit fermer janë dredhëza, boronica dhe mjedra.Ndërsa asparagusi apo shpargu, është një kulturë jo shumë e njohur për ne, por që e cila ka filluar që të kultivohet viteve të fundit dhe është shumë fitimprurëse.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER