Shokohet Nusja nga Shqipëria, Ja çka i dul bashkë me ujin nga pusi dhe…

Nusja në Peqin: Bashkë me ujin, nga pusi doli edhe, Një familje në fshatin Pajovë të Peqinit ka përjetuar një tmerr të vërtetë. Ndërsa nusja e shtëpisë ka nxjerrë kovën nga pusi për të mbushur enët me ujë, prej saj i ka dalë një gjarpër që i ka ngjallur lemerinë. Ajo ka flakur kovën dhe është larguar me vrap, ndërsa zvarraniku i frikshëm është fshehur nëpër gurë në gardhin e kopshtit aty pranë

MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER