Turqia do ti nisë Aeroplanat drejt Burmas ky trajtim çnjerëzon ndaj myslimanëve të Arakanit të ndaloj

Zëvendëskryeministri, Ministri i Jashtëm dhe Ministri i BE-së i Turqisë reaguan ashpër ndaj masakrave të myslimanëve në Arakan të Mianmarit.Ministri i Jashtëm, Mevlut Çavusoglu deklaroi se ky trajtim çnjerëzon ndaj myslimanëve të Arakanit në Mianmar nuk mund të vazhdoj në këtë mënyrë.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER